Danmark

Sko

Don Carlos

Tid til at prøve noget nyt; så er det tid til at prøve Don Carlos. Med deres unikke design og nye stilformer, gør Don Carlos sig meget bemærket indenfor modebranchen med sko til ham og hende. Hos Don Carlos mødes mange modsætninger; stil møder komfort, moderne træk møder tidsløshed, og mode møder skønhed. Dette gælder indenfor alle deres sko, lige meget om det er business-, fest- eller udendørs/sportssko eller sandaler og flippers. Alle skoene er lavet af de bedste materialer, for at sikre dig det bedste produkt. Med Don Carlos sko vil du tiltrække dig opmærksomhed, over alt hvor du går med deres smarte og stilfulde designs.

Columbia

Columbia har eksisteret siden 1938, hvor de producerede hatte og sportstøj, men først i 1993 introducerede Columbia deres skokollektion. Columbia producerer outdoor wear både indenfor tøj og sko. Indenfor sko designer de nogle smarte waterproof støvler både til mænd og kvinder. Columbia producerer også letvægtssko til løb, hverdag og andet sportsbrug. Derudover designer Columbia sandaler og slippers til mænd, kvinder og børn. De har også produceret en yderst populær børneskokollektion til udendørsbrug, leg og specielle begivenheder.

Josef Seibel

Josef Seibel er en ganske speciel virksomhed. Ikke fordi de producere sko, men måden hvorpå de producere dem. Alle skoene bliver produceret af det bedste materialer, såsom kvalitets læder. Skoene bliver designet og produceret i Europa, og alle skoene er håndlavet på den traditionelle gamle måde, som de har fulgt siden virksomhedens begyndelse i 1886. Den traditionelle gamle måde at producere sko på giver et yndefuldt og tidsløst look, men det gør også at skoene er syet i hånden, gør dem mere fleksible og tilpasset til foden.

Keen

Keen har tre mål, når de producere sko, tasker og sokker; det skal være kreativt, ikke holde en tilbage(man skal kunne lege), samtidig med at man skal pleje den eksisterende natur. Keens produkter må ikke hæmme dig i den kreativitet eller legesyghed, produkterne skal derimod opfodrer dig til at udforske din egen kreativitet og gøre det nemmere for dig at begå dig i naturen. Selvom Keen er et relativt nyt firma, har de allerede en lang historie om at støtte gode sager med noget af deres overskud, såsom give børn, der ikke selv har midlerne, cykler.

ECCO st1
ECCO er et anerkendt skobrand over hele verdenen, og dette er med god grund. De designer og producerer nemlig nogle helt fantastiske ecco sko , sandaler, støvler og sneakers. En af disse meget lækre sneakers modeller er ECCO st1, som både findes til mænd og kvinder. Til ECCO st1 bliver kun brugt de bedste materialer fra ECCOs egne garverier. Dette sikre dig et kvalitetsprodukt, da hele produktionen er blevet nøje fulgt.ECCO st1 indeholder teknologier såsom ECCO SHOCKTHRU. Dette sikre ekstra komfort, da sålen er stødabsorberende, så man ikke behøver at bekymre sig om at få ømme og forslåede fødder.

Klaveness

Klaveness Skofabrikk holder til ved Sandefjord, Norge og har eksisteret siden 1957. Klaveness sko er af enkelt, moderne design, men det er ikke det, Klaveness fokuserer på. Klaveness går mere op i komforten end designet. Det er vigtigt for dem, at skoen er tilpasset foden, fleksibel og støtter alle de rigtige steder. Klaveness arbejder sammen med de førende ortopædiske eksperter, for at producere en sko med så meget komfort som muligt. I dag er Klaveness et yderst populært skomærke over hele Europa, og er en af de bedste støttesko man kan få.

Boras

Boras blev grundlagt i 1997 i Tyskland. Det er en ungt, dynamisk, afslappet men samtidig moderne skoproducent. I starten producerede Boras smarte og teknisk gode skateboardsko. I dag er kollektionen dog udvidet, så nu designer Boras også lækre, moderne modesko til mænd, kvinder og børn. Alle kollektioner er lavet af de bedste materialer man kan få. Derudover bliver alle skoene tjekket, så de ved, om de lever op til de standard krav der er sat i Europa. Boras kan garantere at kvaliteten er i top, at alle skoene er af skaterstil, komforten er optimal og at den passer perfekt på foden.

MARC

MARC har i over 7 årtier leveret højkvalitetssko til mænd og kvinder. Medarbejdernes passion for sko tillader MARC at tænke innovativt for at skabe det bedst mulige produkt. MARC har et mål, og det er at forbedre deres produkter endnu mere end de har gjort. Hele vejen gennem produktionen af MARC sko holder medarbejderne øje med om alt forløber som det skal. Hos MARC får du sko, hvor kvaliteten er i top. Skoene er af moderne design. Der bruges innovative teknologier og traditionel håndværksmæssig dygtighed.

ART

ART er en skoproducent med fire specielle værdier; styrke, kvalitet, innovation og humor. Styrken og kvaliteten kommer til udtryk i de materialer, de vælger. Det giver vidst sig selv at materialerne er utrolig holdbare og af bedste kvalitet. Innovationen ses i de teknologier ART bruger til at producere sko og nye teknologiske fund til at forbedre skoene. Humor er generelt en vigtig ting i tilværelsen. Den er med til at lette stemningen og gør livet lidt sjovere. Hos ART kan man se humoren i designet, mønsteret og farverne, som ikke kan gøre en andet end glad.

Bobux

Hvad giver man et lille barn på af sko? Svaret er ganske enkelt, Bobux. Bobux blev grundlagt af det New Zealandske par Chris og Colleen Bennett, som havde et problem med at deres 9-måneder gamle datter, der ikke ville have sko på med hård sål, men de kunne ikke finde andre børnesko. Derfor besluttede parret sig for at gøre noget ved det. De designede nogle sko som havde en fleksibel sål og plads til at deres datters fødder kunne vokse og udvikle sig i dem. Sådan startede Bobux, og det må siges, at det er har vokset sig stort over hele verden. Skoen med den fleksible sål fås i mange forskellige modeller til piger, drenge og babyer.

Brakkies

Brakkies er en hollandsk skoproducent, der har specialiseret børnesko. Virksomheden har eksisteret siden 1822, og er ligeså populært den dag i dag, som det var dengang skoene lige kom ud. Brakkies producere alt fra sneakers, støvler, sandaler og sko til helt små børn. Brakkies bruger de nyeste maskiner og teknologier til at producere deres sko, så de kan sikre sig det bedste produkt.

Angry Birds

Angry Birds er et verdensberømt fænomen som startede i 2009-2010 and still going strong. Men Angry Birds er også meget andet end et spil. Det er puder, kostumer, tøj og endda sko. Skoene kan være sneakers, slippers og meget andet, men karakteristisk for Angry Birds’ sko er de frembrusende farver og velkendte figurer, som fuglene og grisene, som er printet på stoffet.

Giorgio Ricci

Giorgio Ricci har eksisteret siden 1920, og producere lækre sko til mænd. Alle skoene er designet i klassisk, elegant italiensk design med mange flotte og iøjefaldende detaljer. Skoene er lavet af de bedste materialer, såsom kvalitetslæder. Giorgio Ricci designer sko, som har en rigtig god pasform, og som er yderst komfortable.